Money Week Challenge 2017

tävling_mwc_2liten
Nu startar Money Week Challenge. Tävlingen arrangeras av Finansinspektionen tillsammans med Ung Privatekonomi, Ung Ekonomi, Sveriges Elevkårer, Nasdaq och Kungliga Myntkabinettet. Syftet är att uppmärksamma vikten av kunskaper om privatekonomi för barn och unga.

Nu kan gymnasieelever börja arbeta med sina tävlingsbidrag till Money Week Challenge. I anslutning till tävlingen får eleverna en inspirationsföreläsning med Ung Privatekonomi eller Ung Ekonomi. Eleverna publicerar sen sitt tävlingsbidrag på YouTube. Den vinnande klassen får sin bild publicerad på storbildskärm på Times Square i New York. Vinnarna utses under temaveckan Money Week den 31 mars i Stockholm.

Läs mer:

Tävlingsinstruktioner
Money Week Challenge 2017 på Facebook
Money Week Challenge 2017 på YouTube

Publicerad i Nyhet